Απεντομώσεις στο Ηράκλειο

Η εταιρία μας “Απολυμάνσεις Ηράκλειο” αναλαμβάνει την καταπολέμηση βλαβερών εντόμων με σεβασμό στο περιβάλλον χρησιμοποιώντας σκευάσματα  χαμηλή τοξικότητας και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα. Τα σκευάσματα που χρησιμοπούμε είναι εγκεκριμένα από Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους και φέρουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας ώστε να μην είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο.

  • ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι από τα πιό και ενοχλητικά έντομα που θα συναντήσουμε σε οποιοδήποτε χώρο. Προκαλούν σε κάποιες περιπτώσεις σοβαρές ασθένειες στον άνθρωπο,  όπως σαλμονέλα ,γαστρεντερίτιδα, και δυσεντερία. Η γρήγορη και άμεση επέμβαση όταν αντιληφθούμε κατσαρίδες είναι πολύ σημαντική ώστε να διασφαλίσουμε ότι δε θα εξαπλωθούν στους γύρω χώρους. Αιτίες μόλυνσης από κατσαρίδες μπορεί να είναι οι υπόνομοι, φρεάτια, τα σκουπίδια και η υγρασία. Σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος η επέμβαση θα πρέπει να είναι άμεση και συστηματική.


  • ΜΥΓΕΣ

Τα πιό ενοχλητικά έντομα μαζί με τα κουνούπια ειναι και οι μύγες. Μπορούν να μεταφέρουν πολλούς παθογόνους μικροοργανισμούς στους ανθρώπους και στα αντικείμενα. Πολλές σοβαρές ασθένειες, όπως σαλμονέλα, δυσεντερία,είναι δυνατόν να μεταφερθούν από τα εντομα αυτά. Οταν εντοπιστούν οι κύριες εστίες μόλυνσης ο ψεκασμός ειναι η καλύτερη λυση και γίνεται ψεκασμός για την εξάλειψη του προβλήματος.


  • ΨΥΛΛΟΙ

Συνήθως, σε χώρους όπου ζουν οικόσιτα ζώα, όπως γάτες ή σκύλιά οι ψύλλοι ειναι ενα έντομο που θα συναντήσουμε. Η μετάδοση ασθενειών λόγω των ψύλλων δεν είναι σημαντική , ωστόσο, το κυριότερο πρόβλημα που εμφανίζεται στον άνθρωπο είναι τα ενοχλητικά τσιμπήματα με έντονα σημάδια. Η εξάπλωση του πληθυσμού των ψύλλων είναι ραγδαία και πρέπει να λάβουμε άμεσα τα απαραίτητα μέτρα. Τα αυγά του ψύλλου θα εκκολαφθούν στο έδαφος σε σχισμές, ρωγμές, χαλιά, ταπετσαρίες κ.α. Μέσα σε δύο βδομάδες τα περισσότερα αυγά εκκολάπτονται έτσι πρέπει γρήγορα να δράσουμε . Ο ψεκασμός για ψύλλους μπορεί να λύσει μόνιμα την προσβολή.


  • ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες με μέγεθος που ποικίλει από μερικές δεκάδες θηρευτές που ζουν σε μικρές φυσικές κοιλότητες έως κοινωνίες με υψηλή οργάνωση  Η άμεση επέμβαση στην παρουσία τους είναι αναγκαία για τον έλεγχο των πλυθισμών . Όλοι οι χώροι είναι πιθανοί “στόχοι” των μυρμηγκιών. Τα περισσότερα μυρμήγκια είναι αρπακτικά, πτωματοφάγοι, και έμμεσα φυτοφάγα, αλλά κάποια είδη έχουν αναπτύξει εξειδικευμένους τρόπους εξασφάλισης τροφής. Σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κλπ. όσο καθαροί κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από μυρμήγκια. Ο ψεκασμός και η χρήση gel ειναι απο τους τρόπους που χρησιμοποιούμε ανάλογα την προσβολή και το είδος του εντόμου.


  • ΚΟΡΙΟΙ

Αν ξυπνάτε με κόκκινα συνεχόμενα σημάδια στο σώμα σας που εξαφανίζονται σε διάστημα 1-2 ημερών τότε είναι πιθανό να κοιμάστε συντροφιά με κοριούς. Τα τσιμπήματα από κοριούς είναι κνησμώδη και ενοχλητικά, ωστόσο δεν έχει αποδειχθεί ότι μεταδίδουν ασθένειες. Μπορούν όμως σε καποιους ανθρώπους να προκαλέσουν αλεργικές αντιδράσεις καθώς και δευτερογενείς λοιμώξεις.
Η καταπολέμηση των κοριών επιτυγχάνεται κυρίως με  ηλεκτροστατικό ψεκασμό οπου το εντομοκτόνο “αγκαλιάζει” τα αντικείμενα που μπορούν να φιλοξενούν το έντομο.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6932989892 για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση στα προβλήματα απολύμανσης – απεντόμωσης στο Ηράκλειο .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *