Απολυμάνσεις στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη

Για αποτελεσματικές απεντομώσεις – απολυμάνσεις στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη έχουμε δημιουργήσει με το έμπειρο προσωπικό μας τις Απολυμάνσεις Ηρακλείου ώστε σε πολύ σύντομο χρόνο να λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν από τις προσβολές εντόμων.

Πώς σχεδιάζεται μία απεντόμωση

Συνήθως ο κόσμος θεωρεί την απολύμανση ως καταπολέμηση εντόμων δηλαδή εντομοκτονία. Γι αυτην λοιπόν θα μιλήσουμε εδω.
Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε την καταπολέμηση και τον έλεγχο όλων των επιβλαβών εντόμων, τα οποία δημιουργούν εστίες μόλυνσης. Οι προσβολές αυτές εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους στην υγεία και το περιβάλλον. Σε τρεις φάσεις γίνεται η καταπολέμηση.

Επιθεώρηση

Ο Εξιδεικευμένος Γεωπόνος επιστήμονας της “Απολυμάνσεις Ηρακλείου” θα επιθεωρήσει το χώρο ώστε να έχει σαφή εικόνα της προσβολήςκαι τις εστίες ανάπτυξης των παρασίτων. Παράλληλα θα ερευνήσει τα σημεία που μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Αναγνώριση εντόμου

Μετά από την επιθεώρηση θα γίνει ταυτοποίηση του εντόμου, ώστε να γίνουν γνωστές οι συνήθειες του εντόμου, όπως οι συνήθειες διατροφής, στάδια ανάπτυξης, ιδιότητες αναπαραγωγής κ.ά.

Επιλογή μεθόδου απεντόμωσης

Μετά την αναγνώριση και την επιθεώρηση προχωρούμε στη διαδικασία της επιλογής κατάλληλης μεθόδου απεντόμωσης.
Αυτή μπορεί να γίνει με την μέθοδο του Gel, με ψεκαστηρες χαμηλής πίεσης ή νεφελοψεκασμού.
Όλα τα σκευάσματα – φάρμακα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση στο Ηράκλειο είναι εγκεριμένα από τον ΕΟΦ και ειναι ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Η εταιρεία απολυμάνσεων Ηρακλείου μπορεί γρήγορα και οικονομικά να λύσει το πρόβλημα των εντόμων που σας ταλαιπωρεί.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6932 989892